Motive liften

Sinds 2002 is Motive Liften leverancier van hoogwaardige, veilige en betrouwbare personen-, goederen- en en panoramaliften voor woningbouw en utiliteitsbouw. Een lift dient onder alle omstandigheden veilig zijn werk te doen, vanzelfsprekend. Want een kleine storing kan grote gevolgen hebben. Onze liften blinken uit in functionaliteit, gebruiksgemak en comfort en de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Lift met ons mee op het succes van jarenlange ervaring van echte professionals.

Motive Liften staat voor een intergrale aanpak waarmee we onze klanten zo maximaal mogelijk ondersteunen in hun ambities, en zoveel mogelijk ontzorgen. Met Motive Liften kiest u voor de toekomst.

Als u kiest voor Motive Liften, komen we graag bij u langs en gaan we met u om tafel. Zo kunnen we met u in nauw overleg bepalen welk type liftinstallatie het beste bij uw wensen en persoonlijke voorkeuren past. U mag daarbij rekenen op uitgebreide voorlichting, een gefundeerd advies en een heldere kostenbegroting. Ook na levering van uw lift blijft Motive stand-by voor intensieve nazorg. Wij staan nu eenmaal met beide benen op de grond, zeker als het gaat om het bieden van op-en-top kwaliteitsproducten én gedegen service.

Wilt u meer weten over Motive Liften, bel dan voor een afspraak.
Wij komen graag bij u langs!

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

In onze bedrijfsvoering staat duurzaamheid hoog in het vaandel:
Ons bedrijfspand is voorzien van 102 zonnepanelen, de verwarming word verzorgd door een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. De beglazing is uitgevoerd in HR**. Elke ruimte is voorzien van Led verlichting geschakeld door aanwezigheid melders.

Veel van de door ons nieuwbouw of gerenoveerde liften zijn voorzien van MOTITEL. Hierdoor kunnen wij van uit onze storingsdesk inloggen op de lift en ca. 85% van de storingen verhelpen. Hierdoor wordt onnodig uitrukken voorkomen. Door het voertuigvolgsysteem worden er geen onnodige kilometers gereden en zijn onze service technisch snel bij u op locatie.

01

Service
& onderhoud

U kunt bij ons een onderhoudscontract af te sluiten voor alle merken liften. Ervaren onderhoudstechnici houden uw lift(en) op regelmatige basis in topconditie, waardoor de kans op storingen en kostbare reparaties tot een minimum beperkt wordt.

02

Modernisering
& Renovaties

Door het vakmanschap van onze medewerkers en de flexibel op diverse installaties toepasbare geavanceerde besturingstechnieken, vergt moderniseren gewoonlijk maar weinig tijd. Uw lift is weer snel gebruiksklaar.

03

Nieuwbouw

Wij leveren een breed programma standaard- en maatwerkliften die geschikt zijn voor elk denkbare
toepassing. Van een kleine personenlift tot een grote panoramalift en van goederenheffer tot heftafel.